Cautare

5386 de rezultate pentru "accident deva 29 ianuarie" (5.45 secunde)
Potrivit meteorologilor, in intervalul 10 ianuarie, ora 22:00 - 11 ianuarie, ora 8:00, in judetele Constanta si Tulcea, va fi in vigoare un Cod portocaliu de viscol si polei.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Intruniti la primaria orasului Calarasi, in ziua de 3 ianuarie 1936, prefectul judetului Ialomita, N.
11 societati din sectorul minier aflate sub autoritatea Ministerului Economiei si Comertului (MEC) vor beneficia de scutirea la plata a unor obligatii bugetare in valoare de 3.963,9 miliarde de lei (aproximativ 97,7 milioane de euro), aferente perioadei ianuarie - noiembrie 2004.
Noul proiect de act normativ initiat de reprezentantii MEC prevede o suplimentare a numarului de disponibilizari la Minvest Deva cu aproximativ 120 de persoane, potrivit directorului general adjunct al Directiei Generale Resurse Minerale din cadrul MEC, Ion Stanciu.
Pentru accesarea banilor distribuiti în acest an, primariile ar fi trebuit sa puna osul la munca si sa întocmeasca proiecte, pe care sa le depuna pâna la 31 ianuarie.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... 28 ianuarie 1976, Romania - d. 29 aprilie 2019) a fost un creator de moda din Romania.
Amenzile rutiere NU se majoreaza de la 1 ianuarie 2018, chiar daca salariul minim creste! Majorarea salariului minim brut, de la 1 ianuarie 2018, ar fi dus automat la modificarea punctului-amenda, avand in vedere modul de calcul al acestuia.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
l 18 ianuarie - Intalnire la Palatul Cotroceni cu sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania, prilej cu care presedintele Traian Basescu prezinta prioritatile de politica externa pe care Romania si le propune pentru 2005. l 21 ianuarie - Vizita la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Incepand cu 1 ianuarie 2007, Parlamentul isi va deschide, timp de o saptamana, portile pentru vizitatori. ... un forum de dezbateri privind integrarea si o expozitie de documentare si fotografii, pentru 1 ianuarie; expozitia lucrarilor castigatoare la concursul de desen "Romania dupa integrare", pentru 2 ianuarie;
Presedintele Traian Basescu a apreciat ca Romania este una dintre tarile avantajate de setul de masuri adoptate la ultimul Consiliu European si care vor intra in functiune la 1 ianuarie 2011.
Domnul Basescu de la 1 ianuarie poate sa faca cel mult niste ani de inchisoare Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3, ca Traian Basescu oricum il critica, indiferent de subiectul discutiei.
Ajutorul pentru incalzirea cu gaze In cazul locuintelor incalzite cu ajutorul gazelor naturale, ajutorul lunar acordat persoanelor singure sau familiilor cu un venit mediu net lunar de pina la 110 lei (1,1 milioane lei vechi) va fi de 160 lei (1,6 milioane lei vechi), in lunile noiembrie si decembrie 2005, si de 178 lei (1,7 miliaone lei vechi), in lunile ianuarie, februarie si martie 2006.
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Faptul ca zona litoralului romanesc reprezinta aproape in exclusivitate o destinatie pentru vacantele estivale, precum si absenta unui Centru de Conferinte in regiunea Constantei, la care se adauga lipsa aproape cu desavarsire a spatiilor de cazare incalzite a condus la o prezenta extrem de "subtire" a turistilor in luna ianuarie a.c.
google-analytics.com